Cascading Style Sheets
Mësoni CSS

(Kjo faqe përdor CSS style sheets)

Libra

Listat e lidhjeve

Forume

CSS Test Suites

W3C Core Styles

Për fillestar, Duke filluar me HTML + CSS mëson se si të krijoni një fletë stil. Për një hyrje të shpejtë në CSS, provoni kapitullin 2 të gënjej & English Bos ose intro Dave Raggett në CSS. Ose shih shembujt e styling XML dhe këshilla CSS & truket.

Ky dokument është një përkthim i "Learning CSS" Përkthimi nuk është një përkthim i normative dhe mund të përmbajë gabime e përkthimit. Rishikimi i statusit të vetëm në anglisht në dokument http://www.w3.org/Style/CSS/learning.html W3C është e mbrojtur nga copyright.

Burimeve CSS online

Disa burime jo-anglisht:

العربية / Arabic:
درس CSS (CSS Tutorial)
Català / katalanisht:
Curs de CSS (natyrisht CSS).
简体中文 / kinezisht:
层叠样式表单教程 (CSS Tutorial)
CSS教程 (CSS Tutorial)
CSS学习指南 (CSS Tutorial)
繁体中文 / Kinezisht (Tradicionale):
Cascading Style Sheets (串接样式表)的基本介绍 (CSS Tutorial)
Dansk: / danisht:
Vejledning nga i brug Typografiark Dansk på.
CSS Tutorial
Nederlands / holandisht:
Handleiding HTML (HTML dhe CSS manual).
Suomi / Finnish:
Universiteti i repartin e natyrisht në CSS1, një udhëzues të shkurtër në CSS2, veçanërisht pozicionimit, dhe faqet mbi aksesin dhe XHTML 1.1.
CSS-opetus (pjesë e një vendosur gjithashtu mbulon HTML dhe XSL).
CSS-opas (artikuj mbi CSS)
Français / French:
SELFHTML - stil Feuilles de CSS (përkthimi frëngjisht i faqes gjermane SELFHTML).
Alsacréations (XHTML, CSS et standardet web).
Que signifie CSS? (Hyrje në CSS me Ethan Puspparajah e NRJ Design.)
Pompage (përkthime artikujsh në anglisht)
Tutoriel CSS (HTML.net).
Deutsch / gjermanisht:
Ordnung muss sein (pjesa 1), nga Stefan Mintert.
CSS-Referenz (nga një libër nga Ulrike Häßler).
SELFHTML - HTML-Dateien selbst erstellen nga Stefan kryen punë.
HTMLWorld - CSS nga Jan Winkler.
bjoernsworld.de nga Bjorn Höhrmann.
Intensivstation nga miss monorom.
Styleworks, nga Klaus Langenberg.
CSS Tutorial
WSSExpert.de, übersetzte w3.org Texte (përkthime) nga Axel Friedrich.
CSS Info: für CSS Forum Fragen rund um CSS
עִבְרִית / Hebraisht
מדריך CSS (CSS Tutorial)
Italiano / italisht:
Fogli di stile (CSS).
CSS Tutorial
日本语 / Japanese
Cascading Style Sheets滝状直列的様式 (CSS Japanese Learning Resources)
한국어 / Korean
CSS 소개 (Mëso CSS)
CSS Reference
Norsk / norvegjisht:
Introduksjon til CSS (hyrje në CSS).
Polski / polonisht:
CSS Tutoriale (përkthime të artikujve WDG).
Kurs języka HTML - poradnik webmastera: Style (pjesë e një udhëzues për webmasters Polish).
Kurs CSS (CSS Tutorial)
CSS w 12 krokach prostych (përkthim i CSS nga Ground Up).
Português Brasileiro / Portuguese (Brazilian):
CSS Tutoriais nga Mauricio Samy Silva
CSS desde o Início (përkthim nga Mauricio Samy Silva e CSS nga Ground Up.
CSS Tutorial (përkthim nga Mauricio Samy Silva e CSS Tutorial daneze nga Jonas Astrup)
Русский / rusisht:
Продвинутая CSS-верстка: шаг за шагом - Вёрстка - Webmascon (një përmbledhje artikujsh të përkthyer në CSS).
Учебник CSS (HTML.net).
Српски / serb
Каскадно Стыле Схеетс туториал (Translated tutorial).
Español / Spanish:
Tejedores del Web - Hojas de estilo CSS, një seksion i Tejedores del Web (weavers Web).
Ovillo, la lista de distribución de CSS en castellano (spanjisht lista postimesh për përdoruesit e CSS).
CSS Tutorial

Burimeve anglisht:

Libra

Një përzgjedhje e librave mbi CSS (në asnjë mënyrë të veçantë). Vini re se unë nuk kam lexuar shumica e tyre.

Forume Diskutimi

Mailing lists dhe Usenet grupe News.

Burimet sekondare

Burimet që lidh katalog të burimeve të tjera. (I cili e bën këtë listë një burim të lartë ...)

Slides të gjitha (public) Prezantime dhënë nga stafi W3C mund të gjenden në faqen e bisedimeve W3C.

 

csswebguide.com | writecss.com | optimalcss.com | csslectures.com | improvecss.com | cssfirststep.com

CSS Valid CSS!Valid HTML 4,0!

Bert English Bos, kontaktoni CSS
Krijuar 4 shkurt 2002. Fundit updated $ Date: 2009/09/10 20:48:16 $ GMT